Account & bestelinformatie

Nee dit is niet verplicht wel zo handig, hier kan je al je bestellingen terug zien.

Deze kan je zien in je account. Klik bovenin de pagina op "Mijn "account" om in te loggen of een nieuw account aan te maken.

Heb je nog geen account? Geen zorgen al je bestellingen zijn terug te halen. Maak een account aan met het email adres die je hebt achtergelaten bij je bestelling(en) die in het verleden heeft plaatsgevonden. Alle bestellingen die aan dit email adres zijn gekoppeld kan je direct inzien!

Verzending

Voor 16:00 besteld is morgen in huis! Na 16:00 besteld? Dan ontvang je de bestelling binnen 48 uur.

Het kan zijn dat de levertijd afwijkt van bovenstaande belofte door drukte bij DHL.

Standaardverzendkosten zijn € 4,95 , bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten.

Ja wij werken samen met DHL. Zodra je order is verwerkt en geaccepteerd door DHL ontvang je een Track & Trace code direct vanuit DHL.

Retourneren

Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Het is geen enkel probleem om deze artikelen te retourneren. Je hebt op elke aankoop van een Getyourtools.com product 14 dagen bedenktijd.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening en worden niet door Getyourtools.com vergoed.

Met behulp van ons retourportaal kan je eenvoudig en makkelijk producten retourneren.


Wilt u liever handmatig een pakket versturen? Ga voor meer informatie naar ons retourbeleid.

Garantie & klachten

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Schade is een zeer vervelende kwestie en helaas niet altijd te voorkomen. Al streven we daar natuurlijk gezamenlijk met het transportbedrijf wel naar. Controleer bij ontvangst van de bestelling altijd goed de producten. Mocht er onverhoopt schade zijn ontstaan aan een van de artikelen uit je bestelling, dan vragen wij je om dit zo snel mogelijk en het liefst binnen 48 uur na ontvangst van het product via info@getyourools.com aan ons te melden. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie op je reclamatie. Hoe eerder je het meldt, des te eerder de schade in behandeling kan worden genomen. Wij verzoeken foto’s mee te sturen, zodat de schade kan worden beoordeeld.

Klachten nemen wij uiterst serieus. Bekijk ons klachtenbeleid voor meer informatie over hoe je een klacht in kan dienen.

Over Getyourtools.com

Bekijk hier ons retouradres, postadres voor klachten en onze bedrijfsgegevens.

Telefoon

Email

Ga naar het contactformulier.